🔺واژگونی مرگبار کامیون در جاده امام زاده هاشم رشت

رئیس پلیس راه گیلان گفت: بر اثر واژگونی کامیون بنز بر روی سواری پراید در بزرگراه سراوان – امام زاده هاشم، محدوده دوربرگردان روستای گلسرک، خانمی ۳۵ساله، از سرنشینان این خودروی سواری جان باخت. سرهنگ جاور صفاری با اشاره به برخورد این کامیون در ابتدا با سواریهای نیسان و سمند و آسیب شدید به این
رئیس پلیس راه گیلان گفت: بر اثر واژگونی کامیون بنز بر روی سواری پراید در بزرگراه سراوان – امام زاده هاشم، محدوده دوربرگردان روستای گلسرک، خانمی ۳۵ساله، از سرنشینان این خودروی سواری جان باخت.
سرهنگ جاور صفاری با اشاره به برخورد این کامیون در ابتدا با سواریهای نیسان و سمند و آسیب شدید به این ۲ خودرو، افزود: پس از این برخورد، کنترل کامیون از دست راننده خارج شده و بر روی سواری پراید واژگون شد.
وی با بیان اینکه از ۴ سرنشین سواری پراید، خانم ۳۵ساله در دم جان باخت، گفت: یک خانم ۳۰ساله، نوجوان ۱۳ساله و راننده ۷۰ساله این خودرو هم مصدوم شدند.
رئیس پلیس راه گیلان با اشاره به بارش باران و لغزندگی جاده، علت این حادثه را رعایت نکردن سرعت مطمئنه و ناتوانی راننده در کنترل خودروی باری اعلام کرد.
راننده کامیون هیچ آسیبی ندید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰